Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό και τη βάζουμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει το νερό να βράζει προσθέτουμε το ρύζι και λίγο αλάτι. Κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και βράζουμε το ρύζι σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι, και στη συνέχεια ρίχνουμε τα λαχανικά, αλάτι και πιπέρι, τα ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα για 10 λεπτά, μέχρι να ψηθούν.
Προσθέτουμε τις γαρίδες ανακατεύουμε ελαφρώς και αφήνουμε στη φωτιά για 5 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε στο ρύζι τα λαχανικά με τις γαρίδες και τη σάλτσα σόγιας. Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.