Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα ψαράκια μας (ή μας τα καθαρίζουν στο ιχθυοπωλείο). Τα πλένουμε καλά, τα βάζουμε στο ταψί, ρίχνουμε το αλάτι, ανακατεύουμε απαλά και τ΄απλώνουμε ομοιόμορφα. Τοποθετούμε ανάμεσά τους φέτες ντομάτας, και τις υπόλοιπες ψιλοκομμένες τις σκορπισμένα από πάνω μαζί με τα σκόρδα. Πασπαλίζουμε τον μαϊντανό, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για μισή ώρα περίπου μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν ελαφρώς. Προσέχουμε να μη στεγνώσουν (πρέπει να μείνουν ζουμερά).
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.