Κοτόπουλο με μανιτάρια αλά κρεμ

19 Φεβρουαρίου 2019

…πολύ εύκολο, γρήγορο  και νόστιμο φαγητό…αρέσει σε όλους…

Υλικά

  • 1 μεγάλο στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μπουκιές
  • 500 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1/4 φλιτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 350 γρ. κρέμα γάλακτος
  • αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κοτόπουλο με λίγο ελαιόλαδο σε μία ανοιχτή χαμηλή κατσαρόλα ή σε ένα τηγάνι. Μόλις ψηθεί το κοτόπουλο και αρχίσει να ροδίζει ρίχνουμε τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα ανακατεύοντας. Αφού ψηθούν καλά και δούμε ότι έχουν ροδίσει και τα μανιτάρια ελαφρά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις δούμε ότι αρχίζει να βράζει και να πήζει, αποσύρουμε το φαγητό μας από τη φωτιά. Ανακατεύουμε, αφήνουμε λίγα λεπτά και σερβίρουμε με ρύζι.

φωτογραφία οδηγιών
φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.