Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κοτόπουλο με λίγο ελαιόλαδο σε μία ανοιχτή χαμηλή κατσαρόλα ή σε ένα τηγάνι. Μόλις ψηθεί το κοτόπουλο και αρχίσει να ροδίζει ρίχνουμε τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα ανακατεύοντας. Αφού ψηθούν καλά και δούμε ότι έχουν ροδίσει και τα μανιτάρια ελαφρά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις δούμε ότι αρχίζει να βράζει και να πήζει, αποσύρουμε το φαγητό μας από τη φωτιά. Ανακατεύουμε, αφήνουμε λίγα λεπτά και σερβίρουμε με ρύζι.