Εκτέλεση

  • Απλή και εύκολη συνταγή για μυρωδάτους μαραθοκεφτέδες!!!

 

  • Αφαιρούμε τις σκληρές άκρες από το ψωμί και μουσκεύουμε την ψίχα σε νερό. Τη στύβουμε καλά και τη ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα ή περασμένα στον τρίφτη, όλα τα μυρωδικά ψιλοκομμένα, το  αυγό, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε.

 

  • Πλένουμε τα κρεμμυδάκια, τα ψιλοκόβουμε, τα βάζουμε, σε ένα τηγάνι με 2 κουταλιές από το λάδι και όταν μαραθούν τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

 

  • Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε αντικολλητικό  τηγάνι σε καυτό λάδι. Μόλις ροδίσουν τους γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά… Με προσοχή τους βάζουμε σε μια πιατέλα όπου έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

 

  • Μετά βάζουμε τους μαραθοκεφτέδες σε καθαρή πιατέλα και σερβίρουμε. Γευστικότατοι και μοσχοβολιστοί!

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.