Εκτέλεση

  • Εύκολη, χωρίς φύλλο, γεμάτη αρώματα και  νοστιμιά!Πειραματικά ξεκίνησα κι έγινε η αγαπημένη μας!!!

 

  • Πλένουμε  τους κολοκυθοανθούς σε τρεχούμενο νερό και τους απλώνουμε πάνω σ’  ένα  δίσκο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν τα  νερά τους.

 

  • Σε μία λεκάνη τρίβουμε το κολοκυθάκι στον τρίφτη του κρεμμυδιού όπως είναι με την πράσινη φλούδα. Ψιλοκόβουμε τους ανθούς  και τους ρίχνουμε στη λεκάνη. Επίσης λίγο αλάτι,  μαϊντανό, άνηθο, μέντα, τ’ αυγά, το γάλα, το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο – λίγο το αλεύρι μαζί με το μπέικιν (όσο αλεύρι πάρει για να γίνει το μείγμα πηχτός χυλός).  Προσθέτουμε τα τυριά και τον τραχανά.

 

  • Ανακατεύουμε  καλά και απλώνουμε το χυλό σε λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο  φούρνο στους 180      βαθμούς για μισή ώρα περίπου ανάλογα με το φούρνο, μέχρι να ψηθεί και να ροδοκοκκινίσει.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών