Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τα συκωτάκια και τα πλένουμε καλά. Τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τ’ αφήνουμε να στραγγίσουν από τα νερά. Βοηθάμε λίγο να στεγνώσουν με χαρτί κουζίνας.

 

  • Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε τα συκωτάκια, αλατοπιπερώνουμε και τα τηγανίζουμε γυρίζοντας να τηγανιστούν απ’ όλες τις πλευρές.

 

  • Τα συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες και τα απολαμβάνουμε με μία δροσερή πράσινη σαλάτα!
φωτογραφία οδηγιών