Συκωτάκια τηγανιτά

27 Φεβρουαρίου 2019

Υλικά

  • 500 γρ. συκωτάκια πουλιών (από κοτόπουλα)
  • 1/4 φλιτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τα συκωτάκια και τα πλένουμε καλά. Τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τ’ αφήνουμε να στραγγίσουν από τα νερά. Βοηθάμε λίγο να στεγνώσουν με χαρτί κουζίνας.

 

  • Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε τα συκωτάκια, αλατοπιπερώνουμε και τα τηγανίζουμε γυρίζοντας να τηγανιστούν απ’ όλες τις πλευρές.

 

  • Τα συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες και τα απολαμβάνουμε με μία δροσερή πράσινη σαλάτα!
φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.