Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά το άϊσμπεργκ, χωρίζουμε τα φύλλα, στεγνώνουμε και τα κόβουμε με το χέρι τοποθετώντας  τα σε σαλατιέρα.

 

  • Καθαρίζουμε το αβοκάντο, το κόβουμε σε φέτες μέσα σε ένα μπολ και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει.

 

  • Ρίχνουμε στη σαλατιέρα το αβοκάντο και προσθέτουμε τα ντοματίνια, τα μπιζέλια και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα.

Ετοιμάζουμε το dressing

  • Χτυπάμε όλα τα υλικά να αναμειχθούν καλά και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ρίχνουμε από πάνω και τα πέταλα των λουλουδιών και σερβίρουμε.
φωτογραφία οδηγιών