Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά το άϊσμπεργκ, χωρίζουμε τα φύλλα, στεγνώνουμε και τα κόβουμε με το χέρι τοποθετώντας τα σε σαλατιέρα.
- Καθαρίζουμε το αβοκάντο, το κόβουμε σε φέτες μέσα σε ένα μπολ και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει.
- Ρίχνουμε στη σαλατιέρα το αβοκάντο και προσθέτουμε τα ντοματίνια, τα μπιζέλια και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα.
Ετοιμάζουμε το dressing
- Χτυπάμε όλα τα υλικά να αναμειχθούν καλά και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ρίχνουμε από πάνω και τα πέταλα των λουλουδιών και σερβίρουμε.