Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα αβοκάντο, τα κόβουμε σε μικρές φέτες και τα περιχύνουμε με χυμό λεμονιού ανακατεύοντας απαλά ώστε το λεμόνι να πάει σε όλες τις πλευρές των κομματιών, για να μη μαυρίσουν. Καθαρίζουμε το πορτοκάλι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Βάζουμε τα αβοκάντο και τα πορτοκάλι σε ένα μπολ, προσθέτουμε το κρεμμύδι το μαϊντανό και τις ελιές.
- Χτυπάμε τα υλικά για το ντρέσινγκ, περιχύνουμε τη σαλάτα, ανακατεύουμε και την αδειάζουμε σε μία σαλατιέρα ή πιατέλα και τη σερβίρουμε!