Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε το σκληρό μέρος, έτσι έχουμε μόνο τρυφερά βλαστάρια. Τα πλένουμε καλά και τα βράζουμε για 15 – 30 λεπτά (ανάλογα με το πόσο τρυφερά είναι). Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα, ψιλοκόβουμε το άσπρο μέρος από τα σκόρδα και τα ρίχνουμε πάνω στα βλαστάρια. Ρίχνουμε λάδι, ξύδι, αλάτι, και ανακατεύουμε. Κόβουμε τα πράσινα μέρη του σκόρδου σε λεπτές – λεπτές λουρίδες και στολίζουμε τη σαλάτα μαζί με τις πιπερίτσες, τα αμπελόφυλλα και το κλαράκι μέντας. H σαλάτα είναι έτοιμη για να την σερβίρουμε και να απολαύσουμε την ιδιαίτερη ξεχωριστή γεύση της!

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: