Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα λαχανικά μας και τα αφήνουμε να στραγγίσουν από τα νερά τους. Κόβουμε τη ρόκα με τα χέρια, μαδάμε την αντράκλα και κρατάμε τα φύλλα και τα τρυφερά μέρη. Τα βάζουμε σε μπολ ή πιατέλα μαζί με τη ρόκα, προσθέτουμε και τις ντομάτες κομμένες, ρίχνουμε επίσης τα κυβάκια του καρότου και της φέτας, τις ελιές και ανακατεύουμε. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα χτυπώντας καλά το μηλόξιδο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και τη ρίγανη, σε ένα βαζάκι με καπάκι τη ρίχνουμε στη σαλάτα μας και τη σερβίρουμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών