Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν. Καθαρίζουμε τα αβοκάντο, τα κόβουμε σε φέτες και τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν.
Κόβουμε τα λαχανικά με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια και τα ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε τα αβοκάντο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, το σταφύλι, τον άνηθο, τα καρύδια και ανακατεύουμε απαλά.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Χτυπάμε όλα τα υλικά της σε σέικερ ή μούλτι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα, ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε.