Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο συσκευασίας, ρίχνουμε λίγο κρύο νερό, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τη σάλτσα κέτσαπ, το αλάτι και το πιπέρι και χτυπάμε να αναμειχθούν. Αδειάζουμε τις πένες σε μία σαλατιέρα, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, περιχύνουμε με το μείγμα της σάλτσας και ανακατεύουμε προσεχτικά. Στολίζουμε με τα κλαράκια μαϊντανό και σερβίρουμε.