Εκτέλεση

Χτυπάμε τα υλικά της σάλτσας (ελαιόλαδο, ξίδι,πετιμέζι αλάτι) στο σέικερ ή στο μούλτι. Πλένουμε καλά τα φύλλα από τις σαλάτες, αφήνουμε λίγο να στραγγίσει το νερό και κόβουμε σε κομμάτια με τα χέρια.Τοποθετούμε τα κομμένα φύλλα σε μια πιατέλα ή σαλατιέρα, προσθέτουμε τις ρώγες του σταφυλιού, τα κυβάκια φέτας και ανακατεύουμε ελαφρά. Περιχύνουμε με τη σάλτσα, ρίχνουμε από πάνω την πάπρικα και σερβίρουμε

φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: