Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε το άσπρο και κόκκινο λάχανο, πλένουμε καλά και αφήνουμε να στραγγίσουν. Τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα.
- Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ: Χτυπάμε όλα τα υλικά σε ένα βάζο να αναμειχθούν και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Ανακατεύουμε απαλά, προσθέτουμε τα λουλούδια και σερβίρουμε.
Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.