Εκτέλεση

  • Ψιλοκόβουμε το άσπρο και κόκκινο λάχανο, πλένουμε καλά και αφήνουμε να στραγγίσουν. Τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα.

 

  • Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ: Χτυπάμε όλα τα υλικά σε ένα βάζο να αναμειχθούν και  περιχύνουμε τη σαλάτα.

 

  • Ανακατεύουμε απαλά, προσθέτουμε τα λουλούδια και σερβίρουμε.

 

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

φωτογραφία οδηγιών