Εκτέλεση

  • Νηστίσιμα κουλουράκια, γευστικά και τραγανά με φιστίκια Αιγίνης που αρέσουν πολύ!!!

 

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά πρώτα το καλαμποκέλαιο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα,  το λικέρ, τη βανίλια, τα φιστίκια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Ρίχνουμε λίγο αλεύρι κοσκινισμένο με το μπέικιν πάουντερ και προσθέτουμε σταδιακά αλεύρι μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και να μην κολλάει στα χέρια.

 

  • Πλάθουμε κουλουράκια, τ’ αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 – 180 βαθμούς C  για 20 λεπτά περίπου, ανάλογα με το φούρνο μας.
φωτογραφία οδηγιών