Εκτέλεση

  • Σνακ για όλες τις ώρες!… Χωρίς ζάχαρη! Χωρίς ενοχές!!!

 

  • Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι όπου έχουμε διαλύσει τη σόδα, το ξύσμα πορτοκαλιού και τις σταφίδες. Ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι κοσκινισμένο με το μπεϊκιν, ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να γίνει το μείγμα πηχτός χυλός.

 

  • Παίρνουμε κουταλιές και τις βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα ελαφρώς λαδωμένη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 – 180 βαθμούς C για 15 λεπτά περίπου (ανάλογα με το φούρνο μας) μέχρι να ροδίσουν. Αν τα θέλουμε τραγανά θα τ’ αφήσουμε στο φούρνο λίγα λεπτά παραπάνω.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών