Εκτέλεση

  • Φτιάχνουμε το ζελέ σε χωριστά μπολ. Το ένα φακελάκι με το 1/3 της ποσότητας νερού που αναφέρουν οι οδηγίες και το άλλο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτουμε 1 κ.σ. ζάχαρη  και αφήνουμε να κρυώσουν. Το πρώτο θα το χρησιμοποιήσουμε στην κρέμα και το άλλο για το ζελέ πάνω από την κρέμα.

 

  • Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi, λιώνουμε τη μαργαρίνη, τη ρίχνουμε στα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά. Στρώνουμε το μείγμα σε μια αποσπώμενη φόρμα και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα.

 

  • Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί, με την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ενωθούν τα υλικά και σιγά – σιγά προσθέτουμε το ζελέ (το διαλυμένο στη μικρή ποσότητα νερού) μέχρι η κρέμα να γίνει λεία. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα και ξαναβάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο.

 

  • Αφού κρυώσει καλά το άλλο ζελέ στο δεύτερο μπολ (πριν πήξει) το ρίχνουμε προσεχτικά σιγά – σιγά πάνω από την παγωμένη κρέμα και ξαναβάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο. Αφήνουμε να πήξει καλά το cheesecake (για καλύτερο αποτέλεσμα το φτιάχνουμε από την προηγούμενη μέρα).

 

  • Παρακολουθούμε και λίγο πριν πήξει τελείως το ζελέ τοποθετούμε από πάνω τα φρέσκα κεράσια.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών