Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τα μήλα τα κόβουμε στα τέσσερα, αφαιρούμε τη φλούδα και τα κουκούτσια τους. Τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια ή τα τρίβουμε στον τρίφτη, τα ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη το χυμό λεμονιού κι ένα ξυλάκι κανέλα.
- Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα, να λιώσει η ζάχαρη και να δέσει η μαρμελάδα. Όταν είναι έτοιμη, τη μοιράζουμε σε ζεστά αποστειρωμένα βάζα, τα κλείνουμε καλά και τα γυρίζουμε ανάποδα μέχρι να κρυώσει η μαρμελάδα. Αποθηκεύουμε τα βάζα μας σε σκοτεινό δροσερό ντουλάπι!
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.