Εκτέλεση

Σε μία λεκάνη χτυπάμε το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη και το αλάτι. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι ή το νερό και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε λίγο – λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακή και να μη κολλάει στα χέρια. Στο τέλος προσθέτουμε τις ελιές και ζυμώνουμε απαλά.

Παίρνουμε μικρά κομμάτια ζύμης και πλάθουμε λεπτά κορδόνια. Τα αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί ή σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο  φούρνο στους 180 βαθμούς C για 20 έως 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: