Εύκολα τυροπιτάκια

13 Οκτωβρίου 2017

…τα τυροπιτάκια της Σάσας νόστιμα και αφράτα!

Η συνταγή από το τετράδιο της νονάς Καίτης!

Υλικά

  • 1 μικρό πακέτο των 500 γραμ. (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
  • ένα κεσέ μικρό γιαούρτι άπαχο
  • ένα κεσέ αραβοσιτέλαιο
  • 1 αυγό
  • 2 φλιτζ. του τσαγιού διάφορα τυριά τριμμένα (φέτα, κασέρι, και ότι άλλο θέλουμε)
  • παραρουνόσπορο

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Θέλουμε να πετύχουμε μια ζύμη αφράτη και μαλακή. Παίρνουμε μικρά κομμάτια ζύμης τους δίνουμε το σχήμα που επιθυμούμε και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί που έχουμε στρώσει σε ταψί του φούρνου.

 

  • Πασπαλίζουμε τα τυροπιτάκια με παπαρουνόσπο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 – 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.