Εκτέλεση

Πλένουμε τα αγγουράκια, δεν καθαρίζουμε τη φλούδα τους, τα σκουπίζουμε καλά, αφαιρούμε και πετάμε τις άκρες τους και τα κόβουμε σε κομμάτια ( ροδέλες) των 3 – 4 εκ. Με ειδικό εργαλείο ή ένα μικρό κουταλάκι αδειάζουμε το εσωτερικό τους  αφήνουμε όμως βάση (προσέχουμε να μη τρυπήσουμε τον πάτο τους για να τα γεμίσουμε).

 

 

Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το κότατζ, τη φέτα το δυόσμο ή άνηθο, το ελαιόλαδο, αλάτι αν χρειαστεί, την πάπρικα, το σκόρδο και την ψιλοκομμένη πιπεριά. Ανακατεύουμε καλά και με το μείγμα γεμίζουμε τα αγγουράκια, τα στολίζουμε με τα φύλλα ρόκας και τα ραβδάκια πιπεριάς. Τα τοποθετούμε όρθια με μια πιατέλα και μέχρι την ώρα που θα τα σερβίρουμε τα έχουμε στο ψυγείο, για να διατηρηθούν δροσερά!

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: