Εκτέλεση

  • …λουκάνικα με πράσα.. τέλειος συνδυασμός για ένα εξαιρετικά γευστικό πιάτο!!!

 

  • Σε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα λουκάνικα με ελάχιστο ελαιόλαδο μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν.

 

  • Σε άλλο καθαρό τηγάνι ρίχνουμε το υπόλοιπο  ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα πράσα. Ανακατεύουμε αλατοπιπερώνουμε και τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν και ροδίσουν ελαφρώς.

 

  • Τα προσθέτουμε στα λουκάνικα ανακατεύουμε προσεχτικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ενωθούν οι γεύσεις τους και μείνει το φαγητό με το λάδι του. Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και αφήνουμε λίγα λεπτά ακόμα στη φωτιά.
φωτογραφία οδηγιών