Εκτέλεση
Βάζουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ή μια μικρή ανοιχτή κατσαρόλα στη φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το καρότο και το σκόρδο ανακατεύουμε, ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
Όταν σωθούν τα υγρά τους σβήνουμε με το κρασί, ανακατεύουμε και μόλις εξατμισθεί προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ, τη ζάχαρη, το μαϊντανό, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν 15-20 λεπτά περίπου. Θέλουμε η σάλτσα τους να είναι πηχτή και μελωμένη.