Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα συκωτάκια σε μικρά κομμάτια. Τ’ αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν απ’ το νερό.

 

  • Σε μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο τη βάζουμε στη φωτιά και προσθέτουμε τις ντομάτες περασμένες στον τρίφτη ή στο μούλτι. Ρίχνουμε τη ζάχαρη, την πάπρικα, αλατοπίπερο, την κανέλα και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα καλά να σωθούν τα υγρά της και να μείνει παχύρρευστη.

 

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το βάζουμε σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα συκωτάκια και τα σοτάρουμε μέχρι να τηγανιστούν. Ρίχνουμε στο τέλος αλάτι και πιπέρι. Τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα ντομάτας. Ανακατεύουμε και είναι έτοιμα να τα σερβίρουμε.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών