Εκτέλεση

  • Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το κάρυ, την πάπρικα, τη σάλτσα σόγιας, το μπούκοβο και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο.

 

  • Ετοιμάζουμε  τις πιπεριές… τις κόβουμε σε κομμάτια και όταν φτάσει η ώρα του ψησίματος, περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου στα καλαμάκια εναλλάξ με τις πιπεριές.

 

  • Αραδιάζουμε τα σουβλάκια σε ένα ταψί και αν δεν φροντίσαμε από πριν να βρέξουμε τα καλαμάκια με νερό, καλύπτουμε τις ακάλυπτες άκρες τους με αλουμινόχαρτο για να μη καούν.

 

  • Τα ψήνουμε ψήνουμε στο γκριλ για 40 λεπτά περίπου γυρίζοντας ανά 10 λεπτά απ’ όλες τις πλευρές, μέχρι να ψηθούν και να πάρουν χρώμα.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών