Εκτέλεση
- Γευστικότατη φανουρόπιτα!!! Παλιά συνταγή απ΄το τετράδιο της νονάς Καίτης!!!
- Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με την κανέλα.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε το λάδι μαζί με τη ζάχαρη και ρίχνουμε το νερό το χυμό από το πορτοκάλι με τη σόδα και το ξύσμα λεμονιού. Δουλεύουμε το μείγμα μερικά λεπτά και ρίχνουμε το αλεύρι, τη σταφίδα και τα καρύδια.
- Ανακατεύουμε και απλώνουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί (28 ή 30 νούμερο). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς (ανάλογα τον φούρνο) για 40-45 λεπτά περίπου.
-
Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.