Εκτέλεση
- Ετοιμάζουμε τη ζύμη
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ. Σε άλλο μπολ ρίχνουμε το νερό, το ελαιόλαδο τη ζάχαρη, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι, όσο χρειαστεί και ζυμώνουμε με το χέρι μέχρι να γίνει η ζύμη μας αρκετά μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια.
- Βάζουμε σε ένα λαδωμένο ταψάκι ή μία ταρτιέρα τη ζύμη. Πιέζουμε με τα δάχτυλα τη ζύμη ώστε να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια και την καλύπτουμε με την κέτσαπ. Ρίχνουμε πάνω τις πιπεριές, κομμένες σε ροδέλες, τα ντοματίνια ολόκληρα και σκορπάμε παντού τις ελιές, αφού βγάλουμε τα κουκούτσια τους και τις κόψουμε σε 2 ή 3 κομμάτια.
- Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 170 βαθμούς C για 40 – 45′ περίπου (ανάλογα με το φούρνο μας) μέχρι να ροδίσει.