Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη φέτα με το κασέρι, το αβγό και το γάλα. Κόβουμε τα φύλλα κατά μήκος έως και 6 λουρίδες ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε να έχουν τα τυροπιτάκια. Παίρνουμε μία – μία τις λουρίδες και τις λαδώνουμε. Στη μια άκρη βάζουμε ένα κουταλάκι από τη γέμιση και τυλίγουμε σε τρίγωνα. Απλώνουμε τα τρίγωνα τυροπιτάκια σε λαδωμένο ταψί, τα αλείφουμε με τον κρόκο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 – 180 βαθμούς Κελσίου για 10΄ έως 15΄ περίπου μέχρι να ροδίσουν.