Εκτέλεση

  • Κόβουμε τα λουκάνικα σε μεγάλα κομμάτια. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και τα τηγανίζουμε γυρίζοντας από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε το κονιάκ ανακατεύουμε και προσθέτουμε τους χυμούς πορτοκάλι και λεμόνι. Μόλις αρχίσουν και εξατμίζονται τα υγρά τους ρίχνουμε την κέτσαπ, τη ζάχαρη και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και είναι έτοιμα να τα σερβίρουμε με τη σάλτσα τους.

 

φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: