Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά τα μπαρμπούνια και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Τ’ αλατίζουμε  απ’ όλες τις πλευρές και αν θέλουμε τα αλευρώνουμε.

 

  • Σε ένα ταψί απλώνουμε λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο και λαδώνουμε στην επιφάνεια. Αραδιάζουμε τα μπαρμπούνια στο ταψί πάνω στη λαδωμένη επιφάνεια και ρίχνουμε από πάνω τους το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 190 βαθμούς και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών