Εκτέλεση
- Βάζουμε τα φασόλια σε ένα μπολ με νερό και τ’ αφήνουμε όλη τη νύχτα.
Τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Τα σουρώνουμε και περιμένουμε να στραγγίσουν καλά.
Στη συνέχεια τα πολτοποιούμε στο μύλο λαχανικών ή στο μούλτι. Τα βάζουμε σε μια λεκάνη μαζί με όλα τα υλικά ανακατεύουμε και πλάθουμε τα μπιφτέκια, τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 180 – 190 βαθμούς για 30 – 35 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα σερβίρουμε με δροσερή πράσινη σαλάτα!