Εκτέλεση

  • Απ΄ το  βράδυ βάζουμε  τα φασόλια σε κατσαρόλα με νερό. Την επόμενη μέρα τα στραγγίζουμε τα ξεπλένουμε, βάζουμε  κρύο νερό όσο να τα σκεπάζει και τα  βάζουμε στη φωτιά να  πάρουν μία βράση. Τα σουρώνουμε και τα ξαναβάζουμε σε αρκετό κρύο νερό περίπου 6 φλιτζ. του τσαγιού.

 

  • Προσθέτουμε τη ντομάτα τα κρεμμύδια, το μαϊντανό και την πάπρικα και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν,  να χυλώσουν  και να μείνουν με τη σάλτσα τους.  Αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό. Προς το τέλος ρίχνουμε αλάτι και το ελαιόλαδο.

 

φωτογραφία οδηγιών