Εκτέλεση
- Βάζουμε τις φέτες μελιτζάνας σε ένα μπολ και τις αλατίζουμε. Τις αφήνουμε εκεί για 20 – 30 λεπτά.
- Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ντομάτας: Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Μόλις μαλακώσει προσθέτουμε το σκόρδο, τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ζάχαρη, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει η σάλτσα για 15 – 20 λεπτά, μέχρι να δέσει ελαφρά. Προσθέτουμε τη ρίγανη και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά ακόμα. Κλείνουμε τη φωτιά και ξαναγυρίζουμε στις μελιτζάνες.
- Τις ξεπλένουμε από το αλάτι, και τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Λαδώνουμε και από τις 2 πλευρές, τις βάζουμε σε ένα ταψί, όπου έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου, να ροδίσουν ελαφρά και από τις δυο πλευρές. Τις βγάζουμε από το φούρνο και ετοιμάζουμε τα ρολά.
- Απλώνουμε τα σνίτσελ γαλοπούλας, τοποθετούμε από πάνω μία φέτα μελιτζάνας, 1 ραβδάκι λαδοτύρι και πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα.
- Τυλίγoυμε τα ρολά και τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα ρολά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά από όλες τις πλευρές.
- Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι, ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα ντομάτας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 – 180 βαθμούς C για 15 – 20 λεπτά. Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και τα σερβίρουμε ζεστά.