Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το ψάρι ή το παίρνουμε έτοιμο καθαρισμένο από το ιχθυοπωλείο. Το αλατίζουμε καλά και την κοιλιά και τη γεμίζουμε με τις φέτες λεμονιού. Το τυλίγουμε στη λαδόκολλα και έπειτα στο αλουμινόχαρτο. Το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 50΄ περίπου ανάλογα με το φούρνο μας.

Χτυπάμε το χυμό λεμονιού με το ελαιόλαδο μέχρι να πήξει το μείγμα. Ανοίγουμε και καθαρίζουμε το ψάρι, περιχύνουμε με το λαδολέμονο και σερβίρουμε με βραστά λαχανικά.

 

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: