Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις σαρδέλες, τις βάζουμε στο ταψί, ρίχνουμε το αλάτι,τη ρίγανη και το λεμονοθύμαρο, ανακατεύουμε απαλά και τις απλώνουμε ομοιόμορφα. Τοποθετούμε από πάνω τις ντομάτες, τα σκόρδα σκορπισμένα ανάμεσα στις σαρδέλες, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το νερό και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους στους 180 βαθμούς C για μισή ώρα περίπου μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν ελαφρώς οι σαρδέλες. Προσέχουμε να μη στεγνώσουν (πρέπει να μείνουν ζουμερές, έτσι είναι πιο νόστιμες). Ρίχνουμε χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: