Εκτέλεση
- Προετοιμάζουμε τον τον κιμά σόγιας, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μετά τον χρησιμοποιούμε όπως τον κιμά από κρέας.
- Σε ένα μπολ ή μία λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά, και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε καλά, πλάθουμε τα σουτζουκάκια και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 20 έως 30 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν.
- Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Προσθέτουμε μισό ποτήρι νερό αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το νερό και μείνει η σάλτσα πηχτή. Προς το τέλος προσθέτουμε τα σουτζουκάκια σόγιας και αφήνουμε να μαγειρευτούν μέσα στη σάλτσα 2 – 3 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.