Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη ζύμη

Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με το μπέϊκιν, το αλάτι και το κρύο βούτυρο σε κομματάκια. Δουλεύουμε με τα δάχτυλα, τρίβοντάς  μέχρι το μείγμα να μοιάζει με ψίχουλα. Προσθέτουμε λίγο – λίγο νερό (τόσο όσο χρειαστεί) και ζυμώνουμε μέχρι να  γίνει η ζύμη ελαστική και δεν θα κολλάει στα χέρια. Την τυλίγουμε σε μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 15  έως 20 λεπτά περίπου.

Ετοιμάζουμε τη γέμιση

Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο στη φωτιά και  μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια. Τα σοτάρουμε λίγα λεπτά και προσθέτουμε τα κολοκυθολούλουδα  ψιλοκομμένα (αφού πρώτα τα πλύνουμε καλά και τα καθαρίσουμε από τα κοτσάνια και τους στήμονες), τα μανιτάρια, τη λιαστή ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε και σοτάρουμε μέχρι  να μαλακώσουν και σωθούν τα υγρά τους. Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα.

Γεμίζουμε την τάρτα και ψήνουμε

Βουτυρώνουμε μία ταρτιέρα ή ένα ταψάκι και απλώνουμε την ζύμη με τα χέρια να πάει παντού και να γυρίσει λίγο και προς τα πάνω στα τοιχώματα της ταρτιέρας.
Ρίχνουμε πάνω στη ζύμη το μείγμα που είναι στο τηγάνι, από πάνω το κασέρι και απλώνουμε ομοιόμορφα. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη φέτα και το μπέικον και σκεπάζαμε με αυτό το μείγμα την τάρτα μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 – 180 βαθμούς  C για 45 λεπτά περίπου ή μέχρι να πάρει χρώμα η τάρτα.

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών