Εκτέλεση
- Αγοράζουμε από το ιχθυοπωλείο τις τσιπούρες έτοιμες καθαρισμένες, φιλρταρισμένες. Τις πλένουμε καλά και αφήνουμε να στραγγίσουν τα νερά μέχρι να ετοιμάσουμε τα λαχανικά.
- Αναμειγνύουμε σε μια λεκάνη τα τριμμένα καρότα και τα κολοκυθάκια, προσθέτουμε το λεμονοθύμαρο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Κρατάμε μικρή ποσότητα από τα λαχανικά για να γεμίσουμε τα ρολά από τις τσιπούρες και τα υπόλοιπα τα απλώνουμε ομοιόμορφα σε ένα ταψάκι. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα τσιπούρας, βάζουμε μικρή ποσότητα από το μείγμα λαχανικών που κρατήσαμε σε κάθε φιλέτο και τυλίγουμε σε ρολά. Τα τοποθετούμε στο ταψί πάνω στα λαχανικά και σε κάθε ρολό βάζουμε μισό ντοματίνι.
- Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και τον κουρκουμά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να ψηθούν τα ρολά και αρχίσουν να ροδίζουν.