Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε ελαφρά τα κρεµµύδια και το σκόρδο. Προσθέτουμε το μπέικον σοτάρουμε μερικά λεπτά και ρίχνουμε τα µανιτάρια. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε 8 – 10 λεπτά περίπου μέχρι να μείνουν με το λάδι τους χωρίς υγρά. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα.
- Προσθέτουμε τα τυριά και αν χρειαστεί λίγο αλάτι. Λαδώνουμε ένα ταψάκι ή άλλο πυρίμαχο σκεύος. Στρώνουμε 4 – 5 φύλλα λαδωμένα μεταξύ τους και καλύπτουμε τον πάτο και τα πλαϊνά του ταψιού.
- Αδειάζουμε το µείγµα με τα μανιτάρια πάνω στα φύλλα και σκεπάζουμε την πίτα µε άλλα 4 φύλλα λαδωμένα μεταξύ τους. Τα φύλλα που προεξέχουν στα πλαϊνά τα μαζεύουμε με το χέρι τα διπλώνουμε και κάνουμε κόθρο γύρω από την πίτα. Κόβουμε ελαφρά την επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 30 έως 40 λεπτά περίπου (ανάλογα με το φούρνο μας) µέχρι να ροδίσει καλά.
την εκανα αλλα δεν ξερω να σου στειλω φωτο…..τραγανη και νοστιμη…..
Τέλεια!!! Χαίρομαι που άρεσε…Ευχαριστώ!!! Καληνύχτα!!!
Είναι τέλεια… πεντανόστιμη!!! ΄Αρεσε σε όλους…Εύχομαι καλή επιτυχία!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ…ΤΕΛΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ