Εκτέλεση
- Σε μία λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, κάνουμε μια μικρή λακκούβα, ρίχνουμε 1/2 φλιτζ. χλιαρό νερό τη μαγιά το μισό ελαιόλαδο, το αλάτι, και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι για να λιώσει η μαγιά και στη συνέχεια ζυμώνουμε με τα χέρια μας ρίχνοντας λίγο – λίγο νερό όσο χρειασθεί για να γίνει η ζύμη κανονική ώστε να μην κολλάει στα χέρια μας.
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 – 20 λεπτά (στο διάστημα αυτό θα φουσκώσει, σχεδόν θα διπλασιαστεί σε όγκο) και μετά την απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί.
- Aφήνουμε άλλα 10 -15 λεπτά να φουσκώσει λίγο και στη συνέχεια απλώνουμε πρώτα τη σάλτσα ντομάτας ή την κέτσαπ και από πάνω τα υπόλοιπα υλικά στο τέλος τα ντοματίνια.
- Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 20 – 25 λεπτά περίπου (ανάλογα με το φούρνο μας) ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και να ψηθεί η ζύμη.