Εκτέλεση

  • Αφράτα γευστικότατα τυροπιτάκια με παρμεζάνα!!!

 

  • Σ΄ ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός απ΄ τον ένα κρόκο και το μαύρο σουσάμι. Θέλουμε να πετύχουμε μια ζύμη αφράτη και μαλακή. Παίρνουμε μικρά κομμάτια ζύμης τους δίνουμε το σχήμα που επιθυμούμε και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο  ταψί.

 

  • Σ΄  ένα μικρό μπολ βάζουμε το κρόκο με το γάλα. Ανακατεύουμε το μείγμα και αλείφουμε  με πινέλο τα  τυροπιτάκια.

 

  • Τα πασπαλίζουμε  με το μαύρο σουσάμι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 – 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν. Τ΄ απολαμβάνουμε ζεστά ή κρύα.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

 

 

 

 

 

 

 

φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: