Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τα σουρώνουμε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, αφήνουμε λίγο να κάψει και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφήνουμε λίγο να σωταριστούν και προσθέτουμε τις πιπεριές, μετά τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Μόλις σωθούν τα υγρά τους, ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τη ζάχαρη, το μαϊντανό και αφήνουμε να βράσουν για αλλά 15 – 20 λεπτά ή μέχρι να μελώσει η σάλτσα. Σερβίρουμε χωριστά τη σάλτσα πάνω στα ζυμαρικά ή τα ανακατεύουμε. Είναι εξ ίσου γευστικότατα με όποιο τρόπο και να τα σερβίρουμε.

φωτογραφία οδηγιών