Εκτέλεση
- Ρίχνουμε τις φακές με το νερό σε μία κατσαρόλα και τη βάζουμε στη φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα, τα φύλλα δάφνης, τη ρίγανη, το χυμό ή πελτέ ντομάτας, το ελαιόλαδο, το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για 40 – 50 λεπτά περίπου. Μπορούμε το ελαιόλαδο να το προσθέσουμε στο τέλος αφού κλείσουμε τη φωτιά για πιο υγιεινό αποτέλεσμα.
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.