Εκτέλεση

  • Μοσχάρι βραστό!…βάλσαμο για το κρύο του χιονιά… Σούπα απλή, ζεστή, θρεπτική και αρκετά νόστιμη!!!
  • Πλένουμε καλά το κρέας και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει με νερό, όσο να το σκεπάζει ελαφρώς.
  • Μόλις πάρει μία βράση, το σουρώνουμε. Το βάζουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε ζεστό νερό και το βράζουμε για 50 – 60 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει. Αν κατά τη διάρκεια του βρασμού κάνει αφρό τον αφαιρούμε με μία τρυπητή κουτάλα.

 

  • Παρακολουθούμε το βράσιμο και μόλις μαλακώσει και αρχίσει το κρέας να ξεχωρίζει από το κόκαλο προσθέτουμε όλα τα λαχανικά, τα φύλλα δάφνης, το μπαχάρι και αλατοπιπερώνουμε. Αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 45 – 50 λεπτά και προς το τέλος ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
  • Σερβίρουμε με φρέσκο χυμό λεμονιού.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών