Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει και να ασπρίσει. Ρίχνουμε ένα – ένα τα αυγά, ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε λίγο -λίγο το γιαούρτι και το γάλα εναλλάξ ανακατεύοντας καλά. Συνεχίζουμε με το αλεύρι, το ξίσμα και το χυμό πορτοκάλι και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά. Μοιράζουμε το μείγμα σε φόρμες καλυμμένες με χάρτινες θήκες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για περίπου 20 έως 30 λεπτά, ανάλογα με το φούρνο μας. Ξεφορμάρουμε και τοποθετούμε τα cupcakes σε σχάρα μέχρι να κρυώσουν. Τα στολίζουμε με ελαφρώς λιωμένη βανίλια (υποβρύχιο) απλή σε λευκό χρώμα ή τριαντάφυλλο, ή φιστίκι, χρωματιστή τρούφα και  τα τριανταφυλλάκια.

 

 

 

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: