Εκτέλεση
- Αδειάζουμε το εσωτερικό του καρπουζιού βγάζοντας τη σάρκα με ειδικό εργαλείο σε στρογγυλά μικρά μπαλάκια. Αφού βγάλουμε όλη τη σάρκα θα μείνει άδειο… έτσι θα έχουμε ένα μπολ από καρπούζι. Αν δεν στέκεται καλά κόβουμε από τη βάση του μια λεπτή φέτα.
- Πλένουμε τα σταφύλια και τα κεράσια και τ’ αφήνουμε να στεγνώσουν. Κόβουμε και τα υπόλοιπα φρούτα όσο μπορούμε σε στρογγυλά κομμάτια ή κύβους.
- Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Γεμίζουμε το μπολ – καρπούζι με τα φρούτα και όταν το ζελέ κρυώσει, πριν αρχίσει να πήζει το ρίχνουμε μέσα στο καρπούζι, φροντίζοντας να καλύψει τα φρούτα έτσι ώστε να φαίνονται λίγο. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.
- Για να το σερβίρουμε το κόβουμε με ένα μεγάλο μαχαίρι σε φέτες.
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.