Εκτέλεση
- Η Ράνια καθάρισε καλά τις γαρίδες, αφαιρώντας το έντερο με προσοχή, τις έπλυνε και φρόντισε να μη μείνουν με πολλά νερά.
- Έβαλε ένα τηγάνι στη φωτιά, έριξε το ελαιόλαδο και μόλις ζεστάθηκε πρόσθεσε τις γαρίδες μαζί και την πιπεριά να ροδίσουν ελαφρώς και από τις δύο πλευρές για λίγα λεπτά. Έβγαλε τις γαρίδες σε ένα πιάτο και έριξε στο τηγάνι το κρεμμύδι. Το άφησε λίγα λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να γίνει διάφανο και να μαλακώσει. Έσβησε με το ούζο, πρόσθεσε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και άφησε να σιγοβράσουν, μέχρι να δέσει αρκετά η σάλτσα. Έριξε στη σάλτσα και τις γαρίδες και προς το τέλος τη φέτα σε μικρά κομμάτια. Άφησε λίγο ακόμα στη φωτιά μέχρι να αναμειχθούν οι γεύσεις και με τη φέτα και να μείνει με πηχτή σάλτσα.
- Έκλεισε τη φωτιά έριξε από πάνω το μαϊντανό ψιλοκομμένο και μας σερβίρισε ένα φανταστικά νόστιμο σαγανάκι.