Εκτέλεση
Καθαρίζουμε την αρώνια, την πλένουμε καλά και τη στεγνώνουμε. Την αλευρώνουμε και την αφήνουμε στην άκρη μέχρι να ετοιμάσουμε τα άλλα υλικά.
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη να ασπρίσουν και ρίχνουμε ένα – ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε το ποτό, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού. Συνεχίζουμε το χτύπημα και ρίχνουμε το αλεύρι λίγο – λίγο και το γάλα και στο τέλος την αλευρωμένη αρώνια. Ανακατεύουμε ελαφρά με μία σπάτουλα, αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 – 55 λεπτά περίπου, ανάλογα με το φούρνο μας.