Εκτέλεση
- Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε
τη ντομάτα, τη ζάχαρη, την πάπρικα, αλατοπίπερο και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να βράσει 10 λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά της ντομάτας.
- Σπάμε τα αυγά ένα – ένα χωριστά σε ένα μπολάκι και τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα. Ρίχνουμε λίγο αλάτι στα αυγά και σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι για να βράσουν λίγο 3 – 5 λεπτά περίπου, ανάλογα με το πως τα θέλουμε, μελάτα ή περισσότερο σφιχτά και να δέσει η σάλτσα τους. Με ένα κουτάλι, ρίχνουμε με προσοχή λίγο λάδι απ΄ τη σάλτσα πάνω στ’ αυγά. Έτοιμα να τα απολαύσουμε!