Εκτέλεση

  • Βγάζουμε τον τόνο από τις κονσέρβες, και τον στραγγίζουμε καλά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά (κρατάμε λίγο λάδι για το ταψί) και τα ανακατεύετε καλά.

 

  • Ζυμώνουμε το μείγμα και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο κουάκερ ακόμα. Πλάθουμε τα μπιφτέκια τόνου, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί ελαφρώς λαδωμένο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς C για 20-25 λεπτά ανάλογα με το φούρνο μας ή μέχρι να ροδίσουν.

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: